Traditioner

Fødselsdage

I Børnehuset Solstien holder vi altid fødselsdag for børnene. Når dit barns fødselsdag nærmer sig, vil pædagogen fra stuen aflevere en fødselsdagsseddel, hvor I sammen aftaler, hvornår vi skal fejre fødselsdagen. Børnene bliver fejret med sang og fint dækket bord og skilt på hoveddøren.

Fastelavn

Vi holder fastelavnsfest med børnene hvert år, hvor vi slår katten af tønden, spiser fastelavnsboller og er klædt ud

Jul og Påske

Den første hverdag i december måned inviterer vi forældrene til julehygge. Her går børnehavebørnene Luciaoptog i begge huse. Vi holder også julefrokost og påskefrokost med børnene på stuerne, og der bliver pyntet fint op med pynt som passer til højtiden.

Sommerfest

Vi holder en sommerfest for forældre og børn hvert år. Det foregår i institutionen sidst på eftermiddagen i samarbejde med forældrebestyrelsen. Når de ældste ørnehavebørn stopper, holder vi en afskedsfest om formiddagen, og om eftermiddagen er forældrene inviteret til at komme og sige farvel.

Forældremøder

Vi holder et forældremøde årligt. Her bliver medlemmer til forældrebestyrelsen valgt og forskellige temaer tages op. Forældremøderne er planlagt i samarbejde med forældrebestyrelsen.

Arbejdseftermiddage

Vi holder nogle gange arbejdseftermiddage, hvor forældre og personale hjælper hinanden med forhåndenværende praktisk arbejde i institutionen. Det kan fx være oprydning, male, vedligeholdelse af legeplads osv.